1.2-3170×1250

In 2022 verwachten we iedereen weer op 9 Oktober !
1.2-3170×1250

Editie 2020 afgelast in verband met COVID19.

In 2021 verwachten we iedereen weer op 10 Oktober !

1.1-3170×1250

Tot volgende keer in oktober 2109

Uitslagen op uitslagen.nl

Clinic-lopers aan het woord

Maaike, Peter en Judith zijn 3 deelnemers die afgelopen mei gestart zijn met de hardloopclinic voor de Menzis Singelloop en de Herfstloop-Twente. Maar wat vinden ze eigenlijk van de clinic?

01  02  03

 

 


Waarom doe je mee aan de hardloopclinics?

Maaike: “Omdat ik nu toch echt graag, na drie pogingen te hebben geprobeerd mijn eerste echte halve marathon wil lopen.”

Peter: Ik ben eigenlijk begonnen vanwege de loopscholing. Maar ook de vaste momenten van de training. De gezelligheid gevalt mij erg goed.”

“Ik zag het voorbij komen op facebook vertelt Judith, en aangezien ik niet verder kwam dan 5km en de motivatie wat wegviel, dacht ik dat het goed zou zijn om een clinic te volgen.”

 

Hoe bevalt het om te lopen bij AC TION?
Maaike: “Het is echt een leuke en gezellige groep, iedereen heeft een doel en is enthousiast en dat werkt echt aanstekelijk.”

“Het gevalt mij goed” vertelt Peter. De trainingen zijn leuk en afwisselend en je wordt uitgedaagd.”

Judith: “Heel goed. Ik ben met stappen vooruit gegaan, mijn motivatie is terug maar nog belangrijker mijn plezier in het hardlopen heb ik weer gevonden. Het lopen in een groep heeft mij erg geholpen. De combinatie en variatie van baantrainingen en de duurlopen trainingen bevalt mij erg goed.“

 

Zonder de clinic ……….
Maaike: “Was ik hoogstwaarschijnlijk weer veel te snel van start gegaan met alle gevlogen van dien.”

Peter: “Zonder de clinic had ik mijn plezier in hardlopen allang verloren. Dit heeft mij echt de zet gegeven om het vol te houden en het ook echt leuk te vinden. “

“Was ik zeker niet zover gekomen met hardlopen vertelt Judith dan waar ik nu sta. Het werkt motiverend en aanstekelijk om in deze groep te lopen.”

04

Showing 1 comments

  1. Frits van der Hartt Beantwoorden

    Goed om te horen van jullie. Is voor ons een motivatie op dezelfde voet door te gaan. De dingen die ik van jullie gezien heb op loopgebied zijn in elk geval hoopgevend voor jullie loopcarriere. Ga zo door.

Laat een reactie achter

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.