Menu
blogafbeelding

Broekhuis

Halve marathon 


Datum & Starttijd

15 oktober 2023, starttijd: 09:33

Start- en finishlocatie
Geessinkweg 220, 7544RB Enschede (bij AC TION)

Inschrijving gesloten


Parcours

Vanuit het clubhuis langs de Usselerstroom door groene velden richting recreatieplas Rutbeek. Via het mooie Bruninkbos terug met verrassende slotmeters. Ondergrond verhard, half verhard en onverhard.

Wil je de route bekijken op een grotere kaart of bijvoorbeeld alvast de route downloaden? Klik dan linksonder op het kaartje op het logo van afstandmeten.nl. Je komt dan vanzelf op de website van afstandmeten.nl op de pagina met de route. 

Sponsor


De sponsor van de halve marathon is Broekhuis! Broekhuis is een familiebedrijf dat sinds 1932 in Midden-, Oost- en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Verspreid over 61 vestigingen vertegenwoordigen zij 16 automerken en 6 bedrijfswagenmerken. Naast deze dealervestigingen bieden zij een uitgebreid dienstverleningspakket voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Broekhuis Peugeot Enschede is binnen de Broekhuis groep officieel Peugeot dealer van personenauto's en bedrijfswagens voor de regio Enschede.

De Herfstloop-Twente is een loopevenement zonder winstoogmerk, en daar waar mogelijk werken we met vrijwilligers. Desondanks komen er toch behoorlijke kosten bij kijken. Wij zijn dan ook heel blij dat Broekhuis ons hierin wil ondersteunen, niet alleen financieel maar ook door het beschikbaar stellen van materialen.
Inschrijven

Inschrijven voor de halve marathon is mogelijk vanaf 18 jaar. De kosten voor het inschrijven zijn:

Inschrijven: €12,50 per deelnemer

De prijzen zijn inclusief een originele medaille en een gratis koffie of thee (op vertoon van je startnummer). Je kunt je inschrijven tot en met 12 oktober. Bij het inschrijven kan je alleen met iDEAL betalen.

Na-inschrijven is niet mogelijk!

Startnummers

Startnummers kun je op de wedstrijddag van 08:30 uur tot een kwartier voor de start afhalen bij AC TION. Dit is tevens de start- en finishlocatie.Tijdregistratie, Categorieën & Prijzen

De finishtijden zijn elektronisch geregistreerde bruto en netto tijden. Het klassement wordt opgesteld met de bruto tijden en wordt zo snel mogelijk op www.uitslagen.nl en deze website geplaatst. Er zijn twee categorieën op de halve marathon, namelijk (1) Mannen en (2) Vrouwen.

Voor de eerste drie dames en heren zijn door onze sponsors prijzen ter beschikking gesteld.Faciliteiten

Je kunt bij ons gebruikmaken van de volgende faciliteiten:

Parkeergelegenheid
Op en rond de wedstrijdlocatie zijn diverse (gratis) parkeerplaatsen te vinden. Klik hier voor een overzicht van de adressen van deze parkeerplaatsen.

Kleed- en doucheruimte
In het clubgebouw van AC TION is kleed- en douchegelegenheid.

EHBO
Op de wedstrijddag zal zowel bij de start- en finishlocatie als op het parcours EHBO aanwezig zijn.

Kantine
In de kantine kun je naast diverse versnaperingen ook informatie over AC TION krijgen. Je kunt je daar uitgebreid laten voorlichten over het trainen en een lidmaatschap van de club.

Reglement

Klik hier voor het wedstrijdreglement van de Herfstloop Twente. Als je je inschrijft, ga je automatisch akkoord met dit reglement.


Onze sponsors

Zonder onze sponsors geen Herfstloop, wij zetten daarom graag deze toffe bedrijven in het zonnetje! Uw naam ook hier? Levert u ook graag een bijdrage aan de Herfstloop Twente? Neem dan contact op via info@herfstloop-twente.nl


  • Pentair
  • Asbreuk print en media
  • Broekhuis Peugeot
  • Runx
  • Sportvoedingwebshop
  • Fotoclub Twente
  • Wolbert communiceert
  • A&A Appdesign
  • Zuivelhoeve
  • Toiletservice Twente