Menu
bedrijfslogo

Belangrijke informatie over de Herfstloop

Beste deelnemer van de Herfstloop Twente,

We kijken ernaar uit om jou binnenkort te verwelkomen bij de Herfstloop 2024, en we willen ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent op het evenement. Hier volgen enkele belangrijke details en herinneringen:

Datum en Tijd:
De Herfstloop zal plaatsvinden op zondag 13 oktober. De starttijden verschillen per afstand:

Halve marathon starttijd:09.33
10 EM starttijd:09.33
5 EM starttijd:09.50
2 EM starttijd--:--
Kidsrun 4 t/m 9 jaar (1 km) starttijd:12:30
Kidsrun 10 t/m 12 jaar (2 km) starttijd:12:45

Zorg ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent om je startnummer op te halen. Voor de halve marathon, 5 EM & 10 EM kan je vanaf 8:30 de startnummers komen ophalen. Voor de kidsrun is dit vanaf 11:45. Tot maximaal een kwartier voor start.

Startlocatie:
De startlocatie van de Herfstloop is Geessinkweg 220 (Atletiekbaan van AC TION). Er zullen duidelijke borden en medewerkers aanwezig zijn om je de weg te wijzen. Alle routes starten vanaf deze locatie.

Startnummers ophalen:
Startnummers kan je ophalen bij Geessinkweg 220 (Atletiekbaan van AC TION). Dit is tevens de start & finish locatie. Zorg dat je op tijd je startnummer komt ophalen. Er zijn veel deelnemers dus kom niet te laat!

Parcours:
Het parcours van de Herfstloop kan je vinden op de website bij je ingeschreven afstand. Hier kan je ook het gpx bestand downloaden. De route loopt over een verhard en onverhard wegdek. Zorg ervoor dat je bekend bent met het parcours.
Er zullen voldoende drankposten langs het parcours zijn.

Verkeersregels:
De route is niet afgezet voor ander verkeer. Lopers hebben geen voorrang op andere weggebruikers. Volg de instructies van vrijwilligers en verkeersregelaars langs de route op. Geef snellere lopers de ruimte en haal alleen in op plaatsen waar dat veilig kan. 

Parkeren:
Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Zie in deze PDF de verschillende parkeerplaatsen.

Faciliteiten:
Het clubgebouw van AC TION is open, hier vind je kleedkamers en douches en is er een kantine. De doucheruimte is beperkt voor het aantal lopers die er zijn. Houd er rekening mee dat deze kleedruimtes niet beveiligd zijn. We raden je ten zeerste aan om kostbare spullen, zoals portemonnees, telefoons en sieraden, niet achter te laten in de kleedkamers. Als je ervoor kiest om dit toch te doen, dan is dit op eigen risico. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen.

We hopen dat jullie allemaal een geweldige tijd zullen hebben bij de Herfstloop. Als je nog vragen hebt of extra informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@herfstloop-twente.nl


Veel succes met je laatste voorbereidingen. Wij zien je graag op zondag 13 oktober!

Met sportieve groet,

De Herfstloop commissie

20231003-7M0A6950 training ac tiopn cl