2.1.1-3170×1250

Genieten van het
groen en water
1.2-3170×1250

Sinds 1976 zijn diverse
toppers je voorgegaan
1.1-3170×1250

Een unieke loopervaring

Ten-Brinke---Logo
Ten Brinke Groep 8 km run

Datum en starttijd
Zondag 9 oktober 2022 om 11:03 uur

Start- en finishlocatie
Geessinkweg 220, 7544RB Enschede (bij AC TION)

Parcours
In onderstaande kaartje is het parcours van de Ten Brinke Groep 8 km run weergegeven.

Op de Ten Brinke Groep 8 km run is één waterpost aanwezig bij de start- en finish. Hier kun je fruit, sportdrank en water krijgen. In onderstaande grafiek is het hoogteprofiel van dit parcours gepresenteerd.

hoogteprofiel-8kmTijdregistratie, Categorieen & Prijzen
De finishtijden zijn elektronisch geregistreerde bruto en netto tijden. Het klassement wordt opgesteld met de bruto tijden en wordt zo snel mogelijk op www.uitslagen.nl en deze website geplaatst.
Er bestaan twee categorieen op de Ten Brinke Groep 8 km run, namelijk (1) Mannen en (2) Vrouwen.

Voor de eerst drie dames en heren zijn prijzen door onze sponsors ter beschikking gesteld.


Inschrijven

In onderstaand overzicht staan de inschrijfgelden van de Ten Brinke Groep 8 km run weergegeven. Inschrijven is mogelijk vanaf 13 jaar.

Voorinschrijven: € 6,00
Na-inschrijven: € 9,00

De prijzen zijn inclusief één gratis koffie of thee (op vertoon van jouw startnummer).

Je kunt je voorinschrijven tot en met (datum volgt) of totdat het totaal van maximaal 400 deelnemers is bereikt, door hier of op de inschrijfknop (rechts of onderaan) deze pagina te klikken. Bij het voorinschrijven kun je alleen met iDEAL betalen.

Na-inschrijven kan op de wedstrijddag zelf van 9:30 uur tot en met 10:30 uur in het wedstrijdsecretariaat bij de start- en finishlocatie. Je kan hier alleen betalen met pinbetaling. Contant betalen is niet mogelijk!

Startnummers
Startnummers kun je op de wedstrijddag van 9:30 uur tot en met 10:30 uur afhalen in het wedstrijdsecretariaat bij de start- en finishlocatie.

Faciliteiten
Je kunt bij ons van de volgende faciliteiten gebruik maken:

 • Parkeergelegenheid
  Op en rond de wedstrijdlocatie zijn diverse (gratis) parkeerplaatsen te vinden. Klik hier voor een overzicht van de adressen van deze parkeerplaatsen.
 • Kleed- en doucheruimte
  In het clubgebouw van AC TION is kleed- en douchegelegenheid waarvan je gebruik kunt maken.
 • EHBO
  Op de wedstrijddag zal zowel bij de start- en finishlocatie als op het parcours EHBO aanwezig zijn. De EHBO wordt verzorgd door First Aid Team Enschede.
 • Kantine
  In de kantine kun je naast diverse versnaperingen ook informatie over AC TION krijgen. Je kunt je daar uitgebreid laten voorlichten over het trainen en een lidmaatschap van de club.

Reglement
Klik hier voor het wedstrijdreglement van De Herfstloop Twente. Als jij je inschrijft ga je automatisch akkoord met dit reglement.

Asbreuk-logo-280x100-grijs
Svws-logo-280x100-3