Hardlopen is populair

In de omgeving van Enschede zijn diverse hardloopwedstrijden. Hardlopen is populair en dat merkt de organisatie van de Herfstloop-Twente ook.

Wij verwachten 500 deelnemers. Schrijf je dus snel in want vol=vol.

Diverse leeftijden van 4 tot ongeveer 80 jaar trekken zondag 9 oktober aanstaande de handloopschoenen aan om over het prachtige parcours een afstand te volbrengen. De Herfstloop-Twente is een recreatieve loop in Enschede en omgeving, met een prachtig parcours langs weilanden en door natuurgebieden, waaronder natuurreservaat het Buurserzand.

Een ieder kan zich aanmelden voor de afstand die bij hem of haar past. Zo kan je meedoen met de 8km, 15km, halve marathon, Nordic Walking van 8km of de Kidsrun van 1 of 2 km.

De Herfstloop Twente is een van de oudste nog bestaande lopen van (Oost) Nederland en wordt sinds 1976 georganiseerd door Atletiek Club TION uit Enschede. In 40 jaar tijd hebben diverse regionale, nationale toppers en zelfs olympische atleten meegedaan en weten hun weg nog steeds naar Enschede te vinden. Daarmee is De Herfstloop Twente een unieke loop in (Oost) Nederland.

Ga voor meer informatie en inschrijving naar www.herfstloop-twente.nl.

main-visual

Laat een reactie achter

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.