1.2-3170×1250

Inschrijving open

Schrijf snel in

1.2-3170×1250

Inschrijving morgen open

Schrijf snel in

1.1-3170×1250

zondag


en tot de volgende Editie in 2018

Hardloopclinics Singelloop/Herfstloop 2016

Loop je op dit moment al zo’n 5 km hard, maar zou je graag je techniek, snelheid en afstand willen verbeteren? Meld je dan aan voor de hardloopclinics van Atletiekclub TION, die op 31 mei a.s. van start gaan!

Voor € 44,95 mag je tot half oktober 3 keer per week trainen, neem je gratis deel aan de Singelloop Enschede én De Herfstloop Twente, ontvang je een functioneel hardloopshirt en word je begeleid door professionele trainers.

Wil je op 11 september deelnemen aan de Singelloop (8 km) of op 9 oktober aan de start staan van de Herfstloop Twente (8, 15 of 21,1 km)? Meld je dan nu aan voor de clinic en bereid je onder begeleiding van ervaren trainers voor. Je krijgt voor de gehele voorbereidingsperiode een trainingsschema, trainingsadvies en tips over loopschoenen, kleding en voeding. Je mag drie keer per week trainen. Daarnaast is er op de atletiekbaan een fysiotherapeut/sportmasseur aanwezig. Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de clinics op de clinicpagina van AC TION.

Laat een reactie achter

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>