2.3.1-3170×1250

Door het prachtige
Buurserzand
1.2-3170×1250

Sinds 1976 zijn diverse
toppers je voorgegaan
1.1-3170×1250

Een unieke loopervaring
Svws-logo-280x100-3

Halve marathon (21,1 km)

Datum en starttijd
Zondag 9 oktober 2022 om 11:13 uur

Start- en finishlocatie
Geessinkweg 220, 7544RB Enschede (bij AC TION)

Parcours
In onderstaande kaartje is het parcours van de halve marathon (21,1 km) weergegeven.

Op de halve marathon zijn vier waterposten aanwezig, namelijk na 6,5 km, na 10,5 km, na 15,5 km en bij de start- en finish. Bij de laatstgenoemde waterpost kun je – naast water – ook fruit en sportdrank krijgen.
In onderstaande grafiek is het hoogteprofiel van het parcours van de halve marathon gepresenteerd.

Hoogteprofiel-HmTijdregistratie, Categorieën & Prijzen
De finishtijden zijn elektronisch geregistreerde bruto en netto tijden. Het klassement wordt opgesteld met de bruto tijden en wordt zo snel mogelijk op www.uitslagen.nl en deze website geplaatst.
Er bestaan twee categorieën op de halve marathon, namelijk (1) Mannen en (2) Vrouwen.

Voor de eerst drie dames en heren zijn prijzen door onze sponsors ter beschikking gesteld.


Inschrijven

In onderstaande tabel staan de inschrijfgelden van de halve marathon weergegeven. Inschrijven is mogelijk vanaf 18 jaar.

Voorinschrijven: € 10,00 *
Na-inschrijven: € 13,00 *

De prijzen zijn inclusief één gratis koffie of thee (op vertoon van jouw startnummer).
Je kunt je voorinschrijven tot en met (datum volgt) of totdat het totaal van maximaal 400 deelnemers is bereikt, door hier of op de inschrijfknop (rechts of onderaan) deze pagina te klikken. Bij het voorinschrijven kun je alleen met iDEAL betalen.

Na-inschrijven kan op de wedstrijddag zelf van 9:30 uur tot en met 10:30 uur in het wedstrijdsecretariaat bij de start- en finishlocatie. Je kan hier alleen betalen met pinbetaling. Contant betalen is niet mogelijk!

*Sinds 2014 hebben wij noodgedwongen het inschrijfgeld voor de Halve marathon met 1,50 Euro moeten verhogen, aangezien sinds dat jaar extra kosten aan het gebruik van het Buurserzand verbonden zijn. Het Buurserzand valt onder het beheer van Natuurmonumenten en met deze extra bijdrage gaat Natuurmonumenten een dassentunnel onder de Oude Buurserdijk realiseren. Op deze manier kunnen we gebruik blijven maken van het prachtige parcours op het Buurserzand en tegelijkertijd de directe omgeving voor dieren en verkeersdeelnemers veiliger maken.

Startnummers
Startnummers kun je op de wedstrijddag van 9:30 uur tot en met 10:30 uur afhalen in het wedstrijdsecretariaat bij de start- en finishlocatie.

Faciliteiten
Je kunt bij ons van de volgende faciliteiten gebruik maken:

 • Parkeergelegenheid
  Op en rond de wedstrijdlocatie zijn diverse (gratis) parkeerplaatsen te vinden. Klik hier voor een overzicht van de adressen van deze parkeerplaatsen.
 • Kleed- en doucheruimte
  In het clubgebouw van AC TION is kleed- en douchegelegenheid waarvan je gebruik kunt maken.
 • EHBO
  Op de wedstrijddag zal zowel bij de start- en finishlocatie als op het parcours EHBO aanwezig zijn. De EHBO wordt verzorgd door First Aid Team Enschede.
 • Kantine
  In de kantine kun je naast diverse versnaperingen ook informatie over AC TION krijgen. Je kunt je daar uitgebreid laten voorlichten over het trainen en een lidmaatschap van de club.

Reglement
Klik hier voor het wedstrijdreglement van De Herfstloop Twente. Als jij je inschrijft ga je automatisch akkoord met dit reglement.

Asbreuk-logo-280x100-grijs
Svws-logo-280x100-3